Hyr en massagestol

Hem / Hyr en massagestol

Att hyra en massagestol kan vara ett utmärkt alternativ för dig som vill njuta av regelbunden massage, antingen i hemmet eller på kontoret. Det är ett effektivt val för dig som inte vill investera i en egen stol utan att första prova.

Hitta företag att hyra från

Det finns många olika företag som erbjuder uthyrning av massagestolar runt om hela landet. Ta reda på vilket alternativ som är bäst för dig genom att undersöka modell, hyrestid och leveransort, vilket dessutom ofta styr priset på stolen.

Pocitron

En svenska leverantör av högkvalitativa massagefåtöljer och massagestolar för användning både privat och för företag. Erbjuder modeller i olika prisklasser där du kan hyra en stol med eller utan installation.

Pris: från 900 SEK/månaden (exkl. moms)

Till Pocitron

Harmony Sweden

Harmony Sweden är licensierad återförsäljare för en av världens största tillverkare av massagefåtöljer och erbjuder uthyrning till företag. Alla produkter är kvalitetstestade och CE-märkta och de erbjuder dessutom 30 dagars öppet köp både vid leasing och köp av massagefåtöljer. Här får du fri leverans, full service och en personlig support.

Pris: från 3 120 SEK/månaden (exkl. moms)

Till Harmony Sweden

Kalasborgen

Hos denna leverantör kan du hyra en lyxig massagestol för en kortare period, ned till en dag. Det är ett perfekt alternativ vid till exempel event eller mässor och för att locka folk till din monter. Den professionella massagestolen som finns i deras sortiment ger en komplex helkroppsmassage och kan även tippas bakåt för att ge en mer avslappnande upplevelse.

Pris: från 1 290 SEK/månaden (exkl. moms)

Till Kalasborgen

Fördelar med att hyra en massagestol

Om du inte är redo för att köpa en stol att ha hemma eller på kontoret så är detta ett alternativ för dig.

  • Att hyra en stol betyder en månadskostnad istället för en klumpsumma vilket ofta är billigare än att köpa.
  • Du kan hyra en stol för en kortare eller längre period, beroende på dina behov.
  • Du kan prova olika modeller av massagestolar innan du bestämmer dig för att köpa en egen.
  • Hyresfirman ansvarar ofta för underhåll och service av stolen, så du kan vara säker på att den alltid fungerar som den ska.

Tänk på det här när du ska hyra

Det finns många olika massagestolar på marknaden, så det är viktigt att du jämför priser och modeller innan du bestämmer dig. Genom att ta del av recensioner för olika massagestolar kan du bilda dig en uppfattning om vad andra tycker om dem. Om det är möjligt kan du sedan även prova stolen innan du hyr den för att se till att den är bekväm och att du gillar funktionerna. Kom ihåg att läs hyresavtalet noga så att du förstår alla villkor.