hyra massagestol

Hyra massagestol

hyra massagestol

Vad bör du tänka på  när du skall hyra en massagestol.
Hyr  inte den första bästa massagestol du prövar . Jämför kvalité pris funktioner och garantier.

Vissa massagestolar kan se bra ut men kanske inte kan ge den massage just ni söker.

Vill du vara säker på att du gör ett bra val.

Välj  en leverantör av massagestol  som har funnits på marknaden ett tag. Hyr inte av någon ny och helt okänd aktör.

Kolla upp  vilka villkor som   gäller vid  service och reparationer?

Kolla även om du har möjlighet att hyra en ny stol om du inte är nöjd med den massagestol du har valt? Många leverantörer har en gratis prövotid så att du kan testa dig fram till ett bra beslut.

Varför massagestol

Med en massagefåtölj på jobbet kan du och dina arbetskamrater få:  ökat välmående, minska risken för muskelbesvär, öka blodcirkulationen ,ge dig och dina kollegor bättre hälsa.  Det är också ett utmärkt tillfälle att regelbundet vänja sig vid att verkligen koppla av.

Nu kan du  avsätta  tid för avslappning ett par ggr  i veckan.

Använda massagestol

För optimal effekt bör du använda din massagestol 2–4 ggr per vecka. Ordna gärna ett enkelt online bokningssystem så att ni alla kan boka enkelt. Men har du tid och det känns bra så går det bra att använda  stolen dagligen. En vanlig behandling i en bra  massagefåtölj på 10–20 minuter kan nästan motsvara en 30 minuters  manuell massage.

Det skiljer lite mellan olika fabrikats utformning och därför är det viktigt att känna efter ordentligt. Är ni flera som skall använda massagestolen bör flera personer få  pröva olika massagestolar och säga sin åsikt.

 

Är klädseln lätt att hålla ren? Kanske extra viktigt om ni är många som använder stolen.

Har den  alla funktioner som du och dina arbetskollegor önskar?

Då en massagestol är relativt skrymmande så är det en god idé att fråga din återförsäljare om leveransvillkoren. Då det finns flera olika modeller av stolar på marknaden är det inte alltid så lätt att vet vilken man ska hyra.

Ta  kontakt med fler olika återförsäljare av massagestolar. Jämför deras prissättning och allmänna hyresvillkor. När du väl har börjat använda din massagefåtölj kommer du snart hitta dina personliga inställningar. Glöm inte bort att begära en bra genomgång av stolens alla inställningar och funktioner. Som vi  tidigare har nämnt  så bör ni ha en bra lugn och avskild plats för massagefåtöljen så att inga störande ljud påverkar massage behandlingen.

Lycka till med valet av massagestol!

Vill du läsa mer om att hyra massagefåtölj