Massagestol priser

Massagestol priser

Vad kostar en massagestol?
Vad du behöver betala för en massagestol beror helt på vilka behov du har.

En begagnad stol kan passa dig som är ute efter en bra  massagestol till ett riktigt  lågt pris. Men tänk på att vid köp av en begagnad massagestol har man inga garantier eller ånger rätt. Annars  har Bwell  nya massagestolar från ca18 000kr till 30 000kr den dyraste är deras flaggskepp Bwell Zero Gravity.

Massagestolen Bwell Zero Gravity

Den är gjord för att ge dig en skön muskelavslappning och bidra till att ökat blodflödet i hela kroppen och främja en god hälsa. Denna massagestol har den senaste massagetekniken.

Bwell har 60 dagars Nöjd-Kund-Garanti.

Swehealth massagestolar

Hos swehelth finner du stolar från ca 12 000kr till ca 20 000kr .
Deras enklaste modell heter Attract EMT-1531 Standard ,en enkel men prisvärd  massagestol.
Deras dyraste modell heter – Exclusive Relax 3D
Den har  3D massage.
En 3D massage innebär en mer naturtrogen massagekänsla.
Denna massagefåtölj kombinerar 3D massage med en  S-Curve teknik , som tränger ordentligt på djupet både i rygg och nacke.

Båda dessa massagestolar från swehelth har två års garanti!

Massagestolar från Pocitron

Hos Pocitron finns det massagefåtöljer från ca 8000kr till 29 ooo kr.
Deras billigaste massagefåtölj heter Pocitron Relax Optimal, kan vara ett bra budget köp.
Deras  dyraste stol  är  massagefåtölj Relax Ultimat
Även denna lyx stol har3D teknik som tränger in  på djupet.
Den har  en kombination av magnet, massage och värmeterapi som får din kropp att må bra.  Pocitron lämnar 2års garanti på sina massagestolar.
Som vi tidigare har nämnt här på massagestol.nu  kan man även hyra stolar till en fast månadskostnad, både som privat kund och företag. Men det finns idag många budget alternativ som gör det smartare att köpa en massagefåtölj.

Tänk på att det tillkommer ofta en frakt kostnad om du inte hämtar massagefåtöljen  själv. En massagefåtölj väger ca 100kg beror så klart  på vilken modell du väljer. Så en hemleverans är att föredra.

Hoppas att denna information har gett dig en bra prisbild på massagefåtöljer.  Tänk på att det kan vara bra att pröva olika stolar så att du hittar en som passar just dina behov. Bwell,swehealth och pocitron är 3 bra leverantörer av massagestolar.

Massagefåtöljer hos sporttema 

Dom har  flera bra och prisvärda massagestolar. Dom har  bra stolar från ca 9000kr.  Så om du vill ha en bekväm och billig massagefåtölj kan du kika >>här