Massagestol lyx

Massagestol MASTER DRIVE A.I Grey med 4d massage från Ogawa

Den är utvecklad av de största innovatörerna i branschen för att ge den mest kompletta massageupplevelsen. Varje komponent i stolen är optimerad för prestanda, vilket leder till en extremt exakt finkänslig massage.

(Sidan innehåller annonslänkar för sporttema)

Troligen den mest kraftfulla massageupplevelsen

Massagefåtöljen kan erbjuda en extremt exakt massage. Stolen drivs av den avancerade mikroprocessorn M.5 Gen, Master Drive lär sig och anpassar sin massage och ändrar massagetryck, hastighet och rörelser så att de passar konturerna efter just din kropp. När du vilar i stolens utökade SL-Track riktar en omfattande ryggmassage de centrala akupunkturpunkterna, förlänger ryggraden, förbättrar hållningen och eliminerar spänningar med mer täckning än någonsin tidigare.

Innovativ teknik
Master Drive innehåller gamla massagemetoder med innovativ teknik för optimal energiåterställning genom 26 olika humanistiska helkroppsmassager. Master Drive AI kombinerar det bästa inom teknik, innovation och över 20 års erfarenhet för en revolutionerande massageupplevelse.

4D Massage

Med 4D-rullarna kan du uppleva njutbar finkänslig massage i ditt hem. Massage valsarna glider med exakta rörelser och har noggranna hastighetsjusteringar som efterliknar människans händer som med en terapeutisk massage. Med ett bredare massageareal än någonsin tidigare levererar de uppdaterade 4D Vario Motion-rullarna en mer exakt massage än någon annan massagestol.

Se video på Engelska här

Hoppas att du fick en bra insikt i hur stolen fungerar. Tycker att han har en bra genomgång och du förstår liter bättre hur stolen styrs.

Upplev perfekt massage
26 automatiska program + 500 anpassningsbara inställningar
Att hitta din perfekta massage har aldrig varit enklare! Med 26 program får du riktiga kiropraktik tekniker och detaljerade massagemetoder som hela familjen kommer att njuta av. Anpassa din perfekta massage och spara den med tre minnesinställningar för snabb åtkomst till dina specialiserade massageprogram.

Fotmassage med zonterapi

Den gamla praxisen för zonterapi har många fördelar för hela din kropp. Reflexology är känt för att förbättra blodcirkulationen, främja god sömn, reducera kroppssmärta och förbättra ditt humör. OGAWA Mater Drive AI använder massagevalsar för zonterapi för fotsulorna och tryckanalys för en mer komplex fotmassage som tar hand om hela kroppen.

Unik knämassage i 3D

Våra knän är en viktig del av våra kroppar, men ändå tar vi dem ofta för givet. Med underbar uppvärmd 3D knä- och läkarmassage simulerar lufttrycksmassage rörelser från människans händer.

0,1 “Samsung-surfplatta med integrerad OGAWA-APP

Att navigera genom massageapparaten är problemfritt med 10,1 “LED-surfplatta. Ladda ner OGAWA-appen från Google Play Butik för Samsung-surfplattor (levereras separat). Detta är en uppgraderad version av operativsystemet OGAWA OS 1.0 så att du enkelt kan justera massageapparaten, eller skapa din egen anpassade massage Välj mellan 5 språk. Du kan även starta massagen med snabb start knapp på stolen.

 Fakta och egenskaper:

4D massage
Högpresterande M.5 Gen-mikroprocessor
Värmebehandling
Exakt kroppsskanner
Nå 36 akupunkturpunkter på kroppen
1,35 cm SL-bana
Knämassage
6 olika massagetekniker
Ljusterapi
4 Snabbstartprogram
26 Auto-program
500 manuell programinställning
Smart pekskärm
Justera fotstödet automatiskt
Inbyggda Bluetooth-högtalare
Förbättrad huva och sittdyna
Helkroppsinpackad krockkuddemassage
Vikt 125 kg

Troligen en av dom dyraste på marknaden

Denna modell kostar ca 99.000kr men den har prestanda som du troligen aldrig kan få hos någon annan  tillverkare. Det finns även en lite billigare variant med 4d massage från  OGAWA som heter MASTER DRIVE 4D Plus Svart. Besök www.sporttema.se för mer info

sporttema erbjuder lägstapriset garanti

Dom är övertygade om att dom har Sveriges lägsta priser på de produkter de erbjuder. Skulle ni ändå finna samma produkt till lägre pris i någon annan e-butik inom två veckor från ditt köp så återbetalar dom 110 % av mellanskillnaden. Hittar du en produkt i annan Svensk e-butik till lägre pris så kontakta dom. Priset som jämförs är inklusive frakt och andra eventuella kostnader.

Hos sporttema hittar du massagestolar från 15999kr till 99 000kr.

  

Här ser du hela deras utbud

En annan  prisvärd lyx massagestol  är  Bwell Zero Gravity.

Denna Massagestol är konstruerad för att ge dig en terapeutisk muskelavslappning. Den kan köpas hos bwell.se.

Även  bidra till att ökat blodflödet i hela kroppen och främja god hälsa. Denna massagestol har en  sensor kontroll som kollar  trycket av enskilda massage armar.

Detta för att uppnå en väl avvägd massage för  just din kropp. Massagefåtöljen  Bwell Zero Gravity är utrustad med en automatisk stegvis fällfunktion för att uppnå maximal viktlöshet.

Enligt Bwell.se  så är massagen i Zero Gravity en fantastisk verklighetstrogen massage och en viktlös totalupplevelse.

Även på denna stol finns massagefunktioner på armar och skuldror. Rätt massage på skuldrorna ställs in med hjälp av fotocensorer. Massage för ben och  fötter.
Den har fyra förprogrammerade massageprogram med möjlighet till individuella inställningar.

Även denna stol har möjlighet till underarmsmassage  genom  inställningsbara luftkuddar .
Den har   en MP3-spelare  inbyggd i massagestolen.

Detta var två massagestolar med många bra funktioner snart kommer vi skriva om flera massagefåtöljer här på massagestol.nu

Massagestolen – Exclusive Relax 3D

Massagestolen – Exclusive Relax 3D säljs av swehealth.se
Det ä r  en kraftfull massagefåtölj  med 3D.
Med  3D massage  får du en  mer naturtrogen massageupplevelse.
Denna stol kombinerar 3D massagen  med en  S-Curve teknik som  tränger ordentligt in på djupet både i rygg och nacke.
Den har reglerbar teleskopisk fotdel vilket innebär att oberoende av din längd från 150-200cm kan du få ordentlig fotmassage och sitta skönt.
Den har  vibration i säte och skön värme i ryggen.
MP3 spelare, och arm massage.
Massagestolens arm massage kan regleras  i olika lägen, bra om du vill ligga ner i massagestolen. Denna massagestol är mycket avancerad med massage för fötter, vader, säte och armarna. Den  säljs av swehealth.se

Du uppnår intge samma precisionsmassage som med 4d men det kostar inte lika mycket.